×
×

نامه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به آقای غلامعلی حدادعادل، عضو حقیقی تشخیص مصلحت نظام پیرامون مذاکرات
بدعهدی غرب، تجربه گذشته

  • کد نوشته: 1579
  • ۱ اسفند
  • 86 بازدید
  • ۰
  • به گزارش خبرنگار کف دانشگاه، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر، پیرامون مسئله مذاکره نامه‌ای را به آقای غلامعلی حدادعادل، عضو حقیقی تشخیص مصلحت نظام، منتشر کرده‌ است. متن نامه به شرح زیر است: بسمه تعالی جناب آقای غلامعلی حدادعادل، عضو حقیقی تشخیص مصلحت نظام سلام علیکم پس از شهادت شهید رئیسی و بخشی از بدنه […]

    بدعهدی غرب، تجربه گذشته
  • به گزارش خبرنگار کف دانشگاه، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر، پیرامون مسئله مذاکره نامه‌ای را به آقای غلامعلی حدادعادل، عضو حقیقی تشخیص مصلحت نظام، منتشر کرده‌ است. متن نامه به شرح زیر است:

    بسمه تعالی
    جناب آقای غلامعلی حدادعادل، عضو حقیقی تشخیص مصلحت نظام
    سلام علیکم

    پس از شهادت شهید رئیسی و بخشی از بدنه کارگزاری دولت، شاهد فراگیر شدن دوباره داعیه مذاکره و آن چیزی که تحت عنوان حل مشکلمان با دنیا از آن یاد  می‌شود، هستیم. این درحالی است که در دوران آن شهید نیز هیچگاه درب مذاکره به‌روی طرف غربی بسته نبوده است و مذاکرات مفصلی برای کنترل تنش و انتقال پول‌های بلوکه شده ایران در جهت احقاق حقوق مردمان با واسطه‌های مختلف صورت می‌پذیرفته است. اما حساسیت بدنه دانشجویی از نوع مذاکره دولت آقای پزشکیان، به دال مرکزی دولت بر مذاکره برمی‌گردد. بدین‌گونه که بدون عقلانیت بیرونی و عدم توجه به ظرفیت‌های درونی و بعضا در جهت ارضای سیاسی، چنان در آغوش مذاکره برویم که خط قرمز منافع ملی را فراموش کرده و موجب مشقت بیشتر بر مردم ایران شویم.

    دقیقا سیری که در دهه نود ایران عزیزمان پیمود و از آن به‌عنوان دهه سوخته یاد می‌کنیم. این شتاب‌زدگی و بی‌برنامگی دولت سبب شده است که امروزه طرح مذاکره با آمریکا توسط دولت دوباره مطرح شود، آنهم با ترامپ قاتلی که به دوستان خود در اروپا و آمریکا رحم نمی‌کند و خود او، توافق برجام را قلدرمآبانه پاره کرده است. این مذاکرات باطرف غربی در زمانی ملتماسانه پیگیری می‌شود که اکثر قریب به‌اتفاق سبد تجارت خارجی و ارزآوری ایران به‌واسطه کشور‌های شرقی انجام می‌شود و رقبای تجاری جدیدی برای آمریکا ایجاد شده است. همین بی‌برنامگی دولت حتی در نوع مذاکره با طرف غربی باعث شده است که به‌راحتی عدم ساخت سلاح اتمی توسط دولت مطرح می‌شود درحالی‌که باید به‌عنوان یک اهرم جهت فشار علیه طرف مقابل استفاده شود. همین رویکرد سبب امضای سند فشار حداکثری علیه ملت ایران شد و خواسته‌های آمریکای مستکبر را تا مرز تسلیم شدن ملت ایران جلو برد.

    اما امروز که تجربه گذشته پیش روی ماست. بخشی بزرگی از مسئولیت تبیین بدعهدی های غرب در سده گذشته به‌عهده بزرگان و سیاستمداران کهن جمهوری اسلامی قرار دارد. بخش مهمی از این تجربه نیز، اختصاص به مضرات حرکت کورکورانه و بنیادگرایانه به‌سمت مذاکره و غرب دارد. به‌گونه‌ای که اگر مسئولین جمهوری اسلامی، راه‌‌حلی جز مذاکره با غرب ارائه ندهند و تصور وضعیت بن‌بست را به‌مردم القا کنند. خیانت بزرگی علیه منافع ملی شکل گرفته که می‌تواند موجب عقب افتادگی ملت ایران گردد. امروز یکی از موضوعات مهم، بحث مطرح شدن دوباره اف‌ای‌تی‌اف و لوایح مرتبط با آن است که بعضی در تلاش برای گره زدن معیشت مردم به‌ آن هستند و دوباره برای بررسی در دستور جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است که از مجمع انتظار ایستادگی و تبیین صحیح در مقابل آن می‌رود.

    همانطور که مستحضرید، جمهوری اسلامی تمام لوایح مربوط به این معاهده بین‌المللی را به‌جز دو مورد پذیرفته است. این موارد لوایح سی‌اف‌تی و پالرمو می‌باشد که به دو موضوع پولشویی و مبارزه با تروریسم می‌پردازد. از نگاه غربی، بسیاری از گروه‌های آزادی‌خواه و ضد آمریکایی، در زمره گروه‌های تروریستی شمرده می‌شوند. به‌طوری‌که شاهد آن هستیم که سپاه پرافتخار کشورمان نیز در معرض طبقه‌بندی در فهرست گروه‌های تروریستی در نگاه دولت‌های ظالم و سلطه‌جوی غربی می‌باشد. فلذا عملا با پذیرفتن طبقه‌بندی کشور متخاصم و پذیرفتن این لایحه، ارتش کشور خود و متحدان کشورمان در جبهه مقاومت را تحریم کرده‌ایم. مورد دوم نیز بحث مبارزه با پولشویی است. از بعد از قرارگیری اکثر نهاد‌های اقتصادی ایران در فهرست تحریم‌های ایالات متحده، به‌دلیل رواج دلار در تجارت بین‌المللی، عملا انتقال پول به‌روش های رسمی برای ایران غیرممکن شد. این موضوع با تنظیم تحریم‌های ثانویه، رغبت شرکت‌های بین‌المللی برای ارتباط با ایران را نیز کاهش داد. بنابراین تجار و دولت ما، مجبور به انتقال پول از روش‌های غیررسمی است که از نگاه طرف غربی، پولشویی تلقی می‌شود. بنابراین با اجرای چنین معاهده‌ای در واقع به‌اثربخشی تحریم‌های خزانه‌داری آمریکا علیه ایران کمک کرده‌ایم و راه‌های دور زدن تحریم را برروی خود می‌بندیم.

    ما دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ شما را یک فرد انقلابی و دلسوز می‌دانیم که کنش موثر شما در مجمع تشخیص مصلحت، می‌تواند از یک خسارت بسیار بزرگ برای مردم عزیزمان جلوگیری کند. از این جهت انتظار می‌رود با تبیین ابعاد گسترده این موضوع برای سایر اعضای مجمع و ایستادگی در مقابل نگاه غرب‌زدگی، کمک شایانی به ادامه مسیر انقلاب در جهت شکوه و بالندگی خود داشته باشد.

    والسلام علی من التبع الهدی

    نویسنده: مریم بقائی
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *