×
×

در دیدار فعالین دانشجویی با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام چه گذشت؟
اگر fatf دوباره به مجمع بیاید باز هم با آن مخالفت می‌کنم

  • کد نوشته: 1246
  • ۲۲ آذر
  • 163 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری کف دانشگاه، سه شنبه شب این هفته یعنی بیستم آذرماه آیت الله آملی لاریجانی در محل ساختمان مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ای چهار ساعته میزبان فعالان دانشجویی بود این دیدار به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و با حضور جمعی از نمایندگان اتحادیه ها و تشکلهای دانشجویی برگزار شد. بر […]

    اگر fatf دوباره به مجمع بیاید باز هم با آن مخالفت می‌کنم
  • به گزارش پایگاه خبری کف دانشگاه، سه شنبه شب این هفته یعنی بیستم آذرماه آیت الله آملی لاریجانی در محل ساختمان مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه ای چهار ساعته میزبان فعالان دانشجویی بود این دیدار به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و با حضور جمعی از نمایندگان اتحادیه ها و تشکلهای دانشجویی برگزار شد.

    بر اساس اعلام اتحادیه جنبش عدالتخواه مطابق توصیه رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام اولویت انتشار اخبار این جلسه با روابط عمومی مجمع تشخیص هست. اما انتشار ناقص گزارش این دیدار از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص فرصت را برای سوء استفاده رسانه های خارج نشین و رسانه های نزدیک به دولت فراهم کرد؛ لذا جنبش عدالت خواه دانشجویی بر خود لازم میبیند در جهت تنویر افکار عمومی، آنچه که در رفت و برگشت نماینده این اتحادیه با رئیس مجمع تشخیص اتفاق افتاده را منتشر کند.

    نماینده جنبش عدالت خواه:
    ضمن عرض سلام و خداقوت در ابتدای بحث از صحبت مجری وام میگیرم و ما هم تأکید میکنیم که این دیدارها حداقل از زمان ریاست شما در قوه قضاییه تاکنون برای ما غریب بوده که الحمدلله در مسئولیت جدید تغییر رویه ای دیده میشود.
    مسئله اولی که در خدمت شما هستم پیرامون پرونده اف ای تی اف هست. از نظر ما تأکید چندین باره دولت فعلی بر روی موضوعی که پیش از این مجمع تشخیص دو بار بررسی و رد کرده بیشتر شباهت به یک پروژه سیاسی است تا یک مسئله فنی و بانکی وزیر اقتصاد همین دولت هم چند شب گذشته در یک گفتگوی تلویزیونی اشاره کرد که خود سازمان اف ای تی اف از ۳۹ بندی که ما آن را اجرا کردیم بیش از ۲۰ بند را نپذیرفته است؛ لذا سؤال اول ما این است که آیا دولت به موازات آنچه که در رسانه ها اعلام میکند آیا در مجمع تشخیص کاری از پیش برده است؟ و سؤال دوم این است که آیا ایراداتی که خود مجمع تشخیص مصلحت به پیوستن ایران به سی‌اف‌تی و پالرمو گرفته رفع شده است؟

    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
    بنده در مورد سی‌اف‌تی مخالفم و دلیلش هم این است که کشوری جز ما در مورد سازمانهای تروریستی اعلام نظر خواهد کرد. اگر ما بپذیریم و آنها گفتند حزب الله یک سازمان تروریستی است چه باید کرد؟ عده ای می گویند بپذیرید؛ اما اگر چنان شد خارج شوید؛ اما این طور نیست در این وضعیت حتما ما بیشتر ضرر خواهیم کرد عمده کسانی که موافق پیوستن ما هستند قفل بودن گردش مالی فعالان اقتصادی و بازرگانی را مطرح میکنند. بنده در جلسه ای که با فعالان اقتصادی داشتم عرض کردم اگر ما بپذیریم به واسطه کار شما با دلار آیا آمریکا نمیتواند محدودیت ایجاد کند؟ بسیاری پاسخ ندادند ما همین الان ۳۹ بند از ۴٠ را پذیرفتیم. از طرفی رئیس جمهور هم گفته به مجمع تشخیص برای ورود به اف ای تی اف نامه میزنیم. خب مگر ما با نامه کار میکنیم؟ در دوره آقای روحانی به حضرت آقا نامه زدند و ما به این بحث ورود کردیم من به آقای پزشکیان هم گفتم برای بررسی مجدد این موضوع در مجمع تشخیص باید از آقا اجازه بگیرید.
    اما به هر حال فضای مجمع در حال حاضر جوری نیست که به اف ای تی اف رای دهد. من خودم مخالفم و اگر بیاید رای نمیدهم. در بستری که ترامپ با این نگاه به اداره جهان رئیس جمهور آمریکاست بعید میدانم حتی مجمع هم رای بدهد. ما به صورت شکلی راهی برای ورود به این پرونده نداریم راهش این است از آقا اجازه بگیرند.

    نماینده جنبش عدالت خواه دانشجویی:
    اگر قرار است ارزیابی مجددی روی موضوعی صورت گیرد قطعاً ساماندهی نیروهای شرکتی برای مردم اولویت بیشتری دارد که مجمع تشخیص باید نگاهش را عوض کند همان طور که میدانید در تبصره ۲ ماده ۲۹ قانون برنامه ششم را مجمع رد کرده است. این تبصره میگوید دستگاه های اجرایی موظفند با کارکنان شرکتی که غیر مستقیم و تمام وقت تا پایان سال ۱۴۰۱ مشغول به کار بوده و در سال ۱۴۰۲ نیز در همان دستگاه مشغول میباشند در صورتی که مازاد بر نیاز نباشند قرارداد مستقیم و بی واسطه موقت یک ساله منعقد نمایند و در صورت نیاز به تمدید آن اقدام کنند. دلیل مخالفت چه بود و الان به کجا رسید؟

    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
    در مورد نیروهای شرکتی من موافق اصلاح آن بودم اما هم دولت رئیسی مخالفت میکرد و هم دولت پزشکیان مخالف است دولت میگفت بین ۳۰۰ تا یک میلیون نفر به بار مالی ما اضافه میشوند و تا سالیان سال استخدام میشوند و صندوقهای ما هم ورشکسته است. من زیاد دفاع کردم و گفتم خب این را سالیانه با یک درصد کمتری تغییر دهید و نتیجه را ببینید. دوبار هم رای گیری کردم بار اول ۱۹ رای و بار دوم ۱۸ رای آورد. به هر حال دولت در این زمینه در حال اشتباه است و شرکت ها گاهی تا ۳۰ درصد پول کارگر را بر می دارند اما در مجمع فقط همین تبصره دو رد شد که همین را به عنوان مصوبه نهایی فرستادند من به قالیباف گفتم یک ماده واحده را حق ابلاغ ندارید.

    نویسنده: مریم بقائی
    منبع: کانال تلگرامی قسط
    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *