ابعاد پرونده تقویت مبانی با تکیه بر هویت و آرمان که در اثر آسیب شناسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان از وضعیت دفاتر این تشکل مورد برسی قرار گرفته، توسط رسانه کف دانشگاه به آن پرداخت شده است که تفصیل آن به شرح زیر می باشد:
ابعاد پرونده؛
مسئله تقویت مبانی در خصوص هویت و آرمان در اثر آسیب شناسی و ریشهیابی مشکلات موجود تشکل با برگزاری جلسات پیرامون وضعیت دفاتر و اتحادیه احصا شده و نیاز به برگزاری دوره در این زمینه احساس شده است.
فعالیتها؛
برگزاری حلقات مطالعاتی با دو استفاده از دو منبع:
کتابچه دست مهر: بیانات مقام معظم رهبری در دیدارهای دانشجویی، پیامهای ایشان به جامعه اسلامی دانشجویان
کتابچه کیش مهر: رهنمودهای تشکیلاتی شهید بهشتی
اولین گام تشکل در این مسیر، پرداختن به بحث رسالت و هویت جامعه اسلامی دانشجویان بود. هدف این بود که آرمانهای انقلاب اسلامی بهدرستی برای دانشجویان تصویر شود.
اهداف
هدف این نشست معرفتی-بصیرتی-تشکیلاتی، تقویت ایستادگی در برابر تلاش دشمن برای هویتزدایی و آرمانزدایی از دانشگاه ترسیم شده است.
این برنامه نقطه شروعی برای طراحی و اجرای یک جریان آموزشی مبتنی بر منویات مقام معظم رهبری در اتحادیه عنوان شده است.
محورهای فعالیت؛
موضوعات مهمی که در این دوره به آن پرداخته شده است، شامل کارگاههای عملیاتیسازی منظومه معارف دینی، تبیین جایگاه جنبش دانشجویی و تشکیلاتیسازی اعضا با محوریت دست مهر و رسالت جامعه اسلامی دانشجویان میباشد.
نتایج؛
خروجی این نشست نیز شکلگیری قرارگاه انتخاباتی “تواصی به حق” بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار ۱۹ دی با مردم قم میباشد. همچنین در دیدار دانشجویان با حضرت آقا در رمضان امسال، محوریت تشکل هویت انقلاب اسلامی تعیین شد تا بدین جهت که بتوان دولت اسلامی را تشکیل داد. بر این اساس، این نتیجه حاصل شده است که برای تحقق این مرحله، باید روح و جان کارگزاران نظام با هویت و آرمان انقلاب اسلامی درآمیخته شود.
نکات کلیدی؛
بهعنوان یک پیشنهاد عملیاتی، مدل تشکیل هستههای سخت مقاومت با الگوی دوائر متحدالمرکز ارائه شد که میتواند بستری برای تحقق اهداف کلان انقلاب اسلامی باشد.
-نکاتِ مربوط به آسیب شناسی –
در آسیبشناسی انجام گرفته به این نتیجه حاصل شده است که دانشجو احساس بیهویتی میکند.
از دانشجویی هویتزدایی و آرمان زدایی شده، یعنی شخصیت دانشجو در دانشگاه تحقیر میشود، و دانشجو احساس بیهویتی کند.
تعریف از هویت نیز ایدئولوژیِ تفکر و ارزشهای اسلامی عنوان شده است.
برای تثبیت هوییت باید مبانی اندیشه عمق بخشیده شود، و بعد از تعمیق این مبانی اندیشهای و فهم آرمان و تفهیم آرمانها برای دانشجو و فهم رسالتش، بفهمد با تمام وجودش باید برای این آرمان، هزینه بدهد و پای کار باشه. در این نقطه دانشجو احساس هویت و استقلال میکند.
راهبرد اساسیمون رو به این سمت برده شده است که تشکل به دنبال توانبخشی معرفتی دانشجویان باشد، تا رشد فکری و افرایش سطح آگاهی دانشجویان نسبت به مبانی اسلام موجبِ حرکت عمومی بشود و نقش پیشرانی را ایفا کند.
دیدگاهتان را بنویسید